streda 13. septembra 2017

A sűrű csillag megáll semmit. Ellenzők, edzők, bírságok, kizárások ...

Cousins ​​kétségtelenül az egyik legjobb elfordul a világon, és ha a feje a megfelelő helyen, a pályán megállíthatatlan. A fedélzeten kívül azonban ez is bosszant. Beszélt mindenkivel a szomszédságában, a csapattársaktól az edzőkig vagy az újságírókig.


A Kings nem akar megszabadulni az ő csillagát pivot, míg ezen a héten könnyen lehet az utolsó csepp a pohárban a türelem Sacramento. És az unokatestvérek az életegyezés mögött vannak.

A klub megváltoztatásának ideje csökkenni kezd. Cousins ​​volt egy szerződést csak addig, amíg a végén a 2017/18 szezonban, és a csapat mögött fog nyújtani k evésbé, mert nem bízhatunk abban, hogy velük Cousins ​​később kiterjesztették szerződést.

Erős érvek szólnak a csere ellen.Cseréje Kings még jobb csapatot küldött volna valószínűleg ismét a top pozíciókat a tervezetet, ami kell találni egy másik emelkedő csillag. Azonban a Sacramento a szezon előtt nyitottunk egy új aréna, meg kell, hogy töltse ki most.

Mi van vele? Az összetett probléma, és Cousinsův folytatódik a keresés a választ nem segít.

DeMarcus Cousins ​​211 cm magas, stodvacetikilový kolosszus, amely képes mozogni a pályán, és manipulálni a labdát, mintha sokkal kisebb, és mégis képes megbüntetni a kisebb védő erejével játszik. Shot a középső és a távolsági, mint talán senki, mint ő elfordul a történelem kosárlabda.Ez jó perifériás látás és amikor a védelmi sokszorosítani vagy ztrojí, pontosan megtalálni csapattársai.

Egyes részein a szezon egyik le gfényesebb csillag az egész NBA-ben, plusz még csak 26 éves, és a legjobb évei csak előre .

most legalább röviden összefoglalja a problémákat munkája során az NBA-ben.

2011-ben, a csapat kísérte a repülőgép, miután összeveszett élesen csapattársa.

Egy évvel később hazaküldték haza a hazai mérkőzés előtt, amikor megkérte a klubot, hogy változtassa meg a klubot.

A csapat felfüggesztette őt egy éles vitába egy korábbi NBA játékos, Sean Elliot, aki bírálta az előadásait.

Cousins ​​felfüggesztették, még ordibál egykori edzője Keith Smart valamint kemény hibákat egyetlen ellenfél túl sok technikai hiba vagy más érv edző George Karl.

Cousins ​​az lesz, hogy meg sokkal több, de ez érthető, hogy miért olyan ellentmondásos játékos.

Ezen a nyáron lett olimpiai bajnok, még csak nem is vesz részt az amerikai választási azonban nem változott sokat. < /p>

Az unokatestvérek problémái néhány héttel ezelőtt kezdődtek, amikor ő és Matt Barnes részt vettek New York-i éjszakai klubversenyben.Barnesnek meg kellett ráznia a feleségét és a Cousins-t, hogy kivegyék egy embert, aki a szövetségi udvaron mindkét játékost beperelte. Barnes közé sorolható a legvitatottabb játékos az NBA-ben, az ő nevéhez fűződik például harcolni edző Derek Fisher, mert az ő kapcsolata Barnes ex-felesége.

DeMarcus képes volt, hogy a még nagyobb zűrzavar, amikor a mérkőzés után az öltözőben élesen - kiáltotta és majdnem betört az AndyFourllo helyi újságírója.Írt egy cikket csak a harc a New York nem elég válogatós felé Cousins, amellett, hogy a cikk tartalmazza a jóváhagyását Cousins ​​testvér, akit nemrég letartóztattak egy harc egy bárban Floridában.

Cousins ​​közel lényegesen kisebb Furilla jön sértések, majd nem volt hajlandó beszélni, hogy a ripor terek, amíg Furillo megy el.

Tartás Kings majd kezelni a helyzetet felfüggesztés nélkül, de csak egy finom ötvenezer dollárt.

Ez bizonyult kosárlabda jobbra mert a Cousins ​​a következő mérkőzésen 55 pontot ért el az eset után (5/8), 13 labdát ugrott bet365 fogadás bónusz el és három blokk volt.A Kings Kings mérkőzése a Portland ellen nyert, és csak megelőzte a play-off-ot, de ma este nem ment el egy incidens.

Az unokatestvérek egy véletlen kosarat tettek a vége előtt, aztán, miközben sétálgatott Portland padján, valami bölcset hagyott a szájából. Ehelyett valami mást döntött - fogpiszkáló.

A bírók először úgy ítélik meg, hogy az őr az ellenfelek felé köpött, és a Cousins ​​második technikai hibát követett el, ami automatikus kizárást jelent. A dühös forgócsap sprinter belépett a ruhatárba, és a közönség fütyü lt. Hirtelen azonban a videót megvizsgálták a videóban, és úgy döntöttek, hogy a védő éppen kilépett belőle és a kiugrott játékosnak bet365 fogadási útmutatók bet365 élő fogadás - először a bajnokság történetében - visszalépett a pályára.Cousins ​​visszatért, és egy további ponttal segített nyerni.

Érdekes is vita követi az újságírókkal, ahol Cousins ​​még egy kicsit fogja vissza magát.

„Ez a kizárás volt teljesen hihetetlen és nevetséges. Nyilvánvaló, hogy mi folyik itt. Minden mérkőzés folytatódik. Remélem, hogy a világ most látni, hogy mi történik Sacramento. Nagyon hihetetlennek tűnik. Ő véletlenül esett védő és ez nevetséges, hogy valaki azt gondolja másképp. Portland előtt Bet365 kifizetés hogyan minden mérkőzés gondolkodás, amit védeni, de én vagyok a pivot (Mason Plumleeho) hozta vissza a valóságot, hogy nem tudok védekezni, „mondta nyomatékosan Cousins ​​riporter a meccs után.

< - Természetesen a spitter köpni.Viselkedése kezd igazán át a vonalat, és valaki csináljon valamit, „mondta Plumley újságíróknak a meccs után.

Ha letörli a technikai hiba, ott Cousins ​​nyolc a szezon, és vezeti ezt a statisztikát érdekében az egész NBA. Ha tizenhat éves, akkor egy mérkőzésen marad. A szünet lenne ismételni minden további két technikai hibákat.

Ez Pořízek nem adja meg a főnökök Sacramento Kings nyugodt alvást. a kosárlabda rajongók biztosak abban, hogy hamarosan meglepődnek egy új darab.

bet365 fogadások az interneten

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára